Despre

Transformam vise in afaceri de succes

Oferim servicii complete de consultanta cu Fonduri Europene de peste 20 de ani, suntem o firma de consultanta formata dintr-o echipa tanara indreptata spre performanta si seriozitate. Noi ca și consultanti punem pe primul loc clientul si incercam ca sa oferim servicii de inalta calitate, servicii personalizate si adaptate nevoilor clientilor nostri. Pentru noi clientul este pe Primul loc .
Ne caracterizeaza Seriozitatea, Promptitudinea și Profesionalismul cu care tratam fiecare client.
Proiectele noastre sunt personalizate in functie de nevoile clientilor nostri, sunt unice si realizate cu maxima seriozitate.

Misiune

Misiunea noastra este ca prin munca, daruire, rabdare si profesionalism ca sa oferim servicii de inalta calitate clientilor nostri din toate domeniile de activitate ale economiei.
Avand experienta in mai multe domenii de business, din 1990 si in consultanta cu Fonduri europene noi nu suntem doar niste simpli consultanti, suntem cei care va ajuta inca de la inceputul in Antreprenoriat si in orice pas parcurs in afacerea dvs.

Obiective

Avem 2 tipuri de obiective, pe termen scurt dorim ca sa venim cu noutati in domeniul Fondurilor Europene si solutii practice si concrete. Pe termen lung, Aurion Consultanta sprijina clientul si dupa perioada de implementare a proiectelor.

Viziunea

Prin serviciile de inalta calitate dorim ca sa ii sprijinim pe cei care ne solicita ajutorul cu informatii care sa ii ajute ca sa performeze in domeniul antreprenoriatului.

Valori

Calitate
Incredere
Pragmatism
Parteneriat
Flexibilitate
Dezvoltare
Simplitate
Onestitate
Clientii nostri sunt localizati in toata tara si activeaza in toate domeniile de activitate.